debugging
[ikiwiki.git] / doc / bugs / Comments_dissapeared.mdwn
index b737d9bef27fa49bc7fe4ea10980dc588a8e4374..c7403f0f1fa1889f7e9f93c947307573790181d9 100644 (file)
@@ -13,3 +13,35 @@ Any other ideas? With thanks,
 > Your setup file only allows comments to pages under archives. That 
 > seems unlikely to be right, so I guess it is causing your problem.
 > --[[Joey]] 
+
+That's the only place where I want comments. <http://natalian.org/archives/>
+Has the pagespec changed? Is it `archives/*/*` or something like that?
+
+It worked just fine with this configuration. I swear I have not modified it. :) -- [[Kai Hendry]]
+
+> No changes that I can think of. 'archives/*' will match *all* pages under
+> archives. Anyway, I can see in your site's rss feed that comments are
+> enabled for posts, since they have comments tags there. And
+> in fact I see comments on eg
+> <http://natalian.org/archives/2010/03/25/BBC_News_complaints/>.
+> 
+> So I suspect you have simply not rebuilt your wiki after making some
+> change that fixed the comments, and so only newer pages are getting them.
+> --[[Joey]]
+
+I have tried rebuilding on my squeeze system and still comments don't appear. Any clues how to debug this?
+<http://natalian.org/comments/>
+
+I was worried is was due to a time skew problem I was experiencing on my VPS in the last month, though the time is right now and still comments do not appear on blog posts like <http://natalian.org/archives/2010/03/25/BBC_News_complaints/>
+
+# Getting closer
+
+    hendry@webconverger templates$ for i in *.tmpl; do ./test-template.perl $i || echo $i has an error; done
+    HTML::Template->new() : At least one <TMPL_IF> or <TMPL_UNLESS> not terminated at end of file! at /usr/share/perl5/HTML/Template.pm line 2351.
+    page.tmpl has an error
+    hendry@webconverger templates$ cat test-template.perl 
+    #!/usr/bin/perl
+    use HTML::Template;
+    my $htc = HTML::Template->new(filename => "$ARGV[0]");
+
+I think the problem was before that it was `<TMPL_IF COMMENTS>` and now it is `<TMPL_IF NAME="COMMENTS">` ?