]> sipb.mit.edu Git - ikiwiki.git/commitdiff
response
authorJoey Hess <joey@kitenet.net>
Tue, 7 Sep 2010 16:38:40 +0000 (12:38 -0400)
committerJoey Hess <joey@kitenet.net>
Tue, 7 Sep 2010 16:38:40 +0000 (12:38 -0400)
doc/forum/404_-_not_found.mdwn

index ef471192b0b9b9ae30c1b7bc3322c1484d547990..dc3318901200463a206e8e1794144df7c75f306d 100644 (file)
@@ -1,13 +1,22 @@
 Hi,
 
-I've followed the tutorial to install ikiwiki.  Once installed (on a Ubuntu 10.04 distro running under VirtualBox on a Windows XP, SP3 host), I can access the **http://ubuntu1004/index.lighttpd.html** page without any issues.
+I've followed the tutorial to install ikiwiki.  Once installed (on a Ubuntu
+10.04 distro running under VirtualBox on a Windows XP, SP3 host), I can
+access the **http://ubuntu1004/index.lighttpd.html** page without any
+issues.
 
-But when I try to access the page **http://ubuntu1004/~geertvc/gwiki** (as is mentioned at the end of the ikiwiki setup), I get the error message "**404 - not found**".
+But when I try to access the page **http://ubuntu1004/~geertvc/gwiki** (as
+is mentioned at the end of the ikiwiki setup), I get the error message
+"**404 - not found**".
 
-I've also followed the "dot-cgi" trick, but with the same negative result.  The web server I've installed, is lighttpd.
+I've also followed the "dot-cgi" trick, but with the same negative result.
+The web server I've installed, is lighttpd.
 
 What did I miss?
 
 Best rgds,
 
 --Geert
+
+> Perhaps your webserver is not exporting your `public_html` directory
+> in `~geertvc`? Check its configuration. --[[Joey]]