Added a comment: It was an Apache problem...
authorhttps://www.google.com/accounts/o8/id?id=AItOawk8U772S3jDrZJCO0WA5WaDLjJv5mMl6Yw <Nadine@web>
Thu, 16 Oct 2014 14:57:26 +0000 (10:57 -0400)
committeradmin <admin@branchable.com>
Thu, 16 Oct 2014 14:57:26 +0000 (10:57 -0400)
doc/forum/HTTPS_edit_required_no_authentication/comment_4_d60d5184412d6ecd8aae44cd33653e89._comment [new file with mode: 0644]

diff --git a/doc/forum/HTTPS_edit_required_no_authentication/comment_4_d60d5184412d6ecd8aae44cd33653e89._comment b/doc/forum/HTTPS_edit_required_no_authentication/comment_4_d60d5184412d6ecd8aae44cd33653e89._comment
new file mode 100644 (file)
index 0000000..6c0a770
--- /dev/null
@@ -0,0 +1,23 @@
+[[!comment format=mdwn
+ username="https://www.google.com/accounts/o8/id?id=AItOawk8U772S3jDrZJCO0WA5WaDLjJv5mMl6Yw"
+ nickname="Nadine"
+ subject="It was an Apache problem..."
+ date="2014-10-16T14:57:26Z"
+ content="""
+Hello,
+
+thank you for your comments. The problem comes from the Apache configuration. I use a git-http-backend on this server and I affect the content of the REMOTE_USER environment variable like this:
+
+    SetEnv REMOTE_USER=$REDIRECT_REMOVE_USER
+
+Ikiwiki CGI seems to use this variable to determine which is the current user. Even if the variable content is NULL, ikiwiki.cgi use it.
+
+I just changed this to:
+
+    SetEnvIf Request_URI \"^/git/\" REMOTE_USER=$REDIRECT_REMOVE_USER
+
+and everything runs Ok now...
+
+Sorry for bothering Ikiwikiboard with an HTTP server problem.
+
+"""]]