]> sipb.mit.edu Git - ikiwiki.git/commitdiff
Added a comment: I'm trying to use OpenID without success
authorhttps://www.google.com/accounts/o8/id?id=AItOawnp4lzWSX1pvSpwAoboehP3SSbmbQESe80 <Felipe_Augusto@web>
Wed, 8 Feb 2012 04:54:22 +0000 (00:54 -0400)
committeradmin <admin@branchable.com>
Wed, 8 Feb 2012 04:54:22 +0000 (00:54 -0400)
doc/forum/OpenID_not_working___47___where_to_define_wiki__39__s_ID__63__/comment_3_f581afcdb4481ea5d65bcc33bdbab99a._comment [new file with mode: 0644]

diff --git a/doc/forum/OpenID_not_working___47___where_to_define_wiki__39__s_ID__63__/comment_3_f581afcdb4481ea5d65bcc33bdbab99a._comment b/doc/forum/OpenID_not_working___47___where_to_define_wiki__39__s_ID__63__/comment_3_f581afcdb4481ea5d65bcc33bdbab99a._comment
new file mode 100644 (file)
index 0000000..1ac15d7
--- /dev/null
@@ -0,0 +1,25 @@
+[[!comment format=mdwn
+ username="https://www.google.com/accounts/o8/id?id=AItOawnp4lzWSX1pvSpwAoboehP3SSbmbQESe80"
+ nickname="Felipe Augusto"
+ subject="I'm trying to use OpenID without success"
+ date="2012-02-08T04:54:22Z"
+ content="""
+I'm using ikiwiki package from Debian squeeze and I can't seem
+to be able to make OpenID work.  It's a blog and when I try to
+add a comment and click on SignIn, I'm redirected to
+
+>http://my.site/ikiwiki.cgi?do=commentsignin
+
+
+Once I click on Google logo/icon, it takes a while before showing
+
+>no_identity_server: The provided URL doesn't declare its OpenID identity server.
+
+
+It's not clear for me what's wrong or if I should add meta openid in some page.
+This is the version of libnet-openid-consumer-perl: 1.03-1.  It also fails for
+Yahoo! and other providers, we never get redirected to Google/Yahoo! or other
+verification page.
+
+Thank you in advance!
+"""]]