(no commit message)
[ikiwiki.git] / doc / bugs / Comments_dissapeared.mdwn
1 Although I have comments enabled and I have been using them successfully for ages now, I've come to notice that they have stopped working in the last week or two.
2
3 I am running version 3.20100312 with the following configuration:
4
5 <http://static.natalian.org/2010-03-27/natalian.txt>
6
7 In my (HTML5 modified page.tmpl) it doesn't seem to enter the "TMPL_IF COMMENTS" block anymore. I tried the stock page.tmpl and they didn't seem to work either, so the variable name hasn't changed has it?
8
9 Any other ideas? With thanks,
10
11         comments_pagespec => 'archives/* and !*/Discussion',
12
13 > Your setup file only allows comments to pages under archives. That 
14 > seems unlikely to be right, so I guess it is causing your problem.
15 > --[[Joey]] 
16
17 That's the only place where I want comments. <http://natalian.org/archives/>
18 Has the pagespec changed? Is it `archives/*/*` or something like that?
19
20 It worked just fine with this configuration. I swear I have not modified it. :) -- [[Kai Hendry]]
21
22 > No changes that I can think of. 'archives/*' will match *all* pages under
23 > archives. Anyway, I can see in your site's rss feed that comments are
24 > enabled for posts, since they have comments tags there. And
25 > in fact I see comments on eg
26 > <http://natalian.org/archives/2010/03/25/BBC_News_complaints/>.
27
28 > So I suspect you have simply not rebuilt your wiki after making some
29 > change that fixed the comments, and so only newer pages are getting them.
30 > --[[Joey]]
31
32 I have tried rebuilding on my squeeze system and still comments don't appear. Any clues how to debug this?
33 <http://natalian.org/comments/>
34
35 I was worried is was due to a time skew problem I was experiencing on my VPS in the last month, though the time is right now and still comments do not appear on blog posts like <http://natalian.org/archives/2010/03/25/BBC_News_complaints/>